Birliğine teslim olamadan kazada can verdi

Aksaray'da 7 kişinin öldüğü ve 44 kişinin yaralandığı otobüs kazasında ölenlerden Dinçer Meriç'in (20) askerlik için birliğine teslim olmaya gittiği ortaya çıkarken, otobüsün sürücüsü jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2014 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Birliğine teslim olamadan kazada can verdi

Kazada yaralanan Edirneli olan ve Edirne'den İstanbul'a kadar geldiklerini söyleyen asker arkadaşı Aykut Gider (20), İstanbul'dan birliklerine teslim olmak için Tolga Yüksel (20), Fatih Sav (20), Doğukan Yüksel (20) ile birlikte 5 arkadaş olarak Hatay otobüsüne bindiklerini söyledi. Kendisinin de asker olduğunu ve aynı köylü oldukları Dinçer Meriç ile birliklerine teslim olmaya gittiklerini belirten Gider,

"Askerliğimizi yapmak için yola çıktık. Saat 1,5 İstanbul'dan Hatay İskenderun'a birliğimize teslim olmaya gidiyorduk. Sabah da işte olan oldu. Dinçer ile aynı köylüyüz. Hatta sınıf arkadaşım. Bizim köyden 5 kişiydik. Aynı yere gidiyorduk. Kaza olunca birinin kolu kırıldı" dedi. Öte yandan, kazayı çok hafif atlatan otobüs şoförü Aydın Sağaldıcı jandarma tarafından gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber