Gündem yaratan hakim: Psikolojim bozuk değil sadece panik atağım

Haber Giriş : 23 Haziran 2006 10:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Susurluk Davası, Şemdinli olayları ve Danıştay saldırısını mercek altına aldığı "Karanlık İlişkiler" adlı kitabıyla gündeme gelen İzmir-Bayındır Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı, Adalet Bakanlığı tarafından "psikolojik sorunları olduğu" gerekçesiyle hakkında başlatılan incelemeden üzüntü duyduğunu belirtti.

Avcı, 'Emsallerine göre birinci sınıfa terfiye temayüz etmediği' şeklindeki Bakanlık müfettişlerine ait raporun, kitabın yayınlanmasından sonra gündeme getirilmesinin kendisini üzdüğünü söyledi.

Dört yıl önce panik atak teşhisi konulduğunu belirten Avcı, "Bu rahatsızlık Türkiye'nin yüzde 40'ında var. Aklı melekelerimle ilgili herhangi bir sorunum yok. Psikolojim bozuk değil sadece panik atağım" dedi. 4 ay önce Adalet Bakanlığı'na duruşmalara girmeyip, soruşturmalarda görev almak için bir dilekçe verdiğini söyleyen Avcı, "Duruşmalardaki psikolojik ortam beni rahatsız edince çıkıyordum. Bakanlığa müracaat ettim. Talebim karşısında benden heyet raporu istendi. Ben de gönderdim. Şu anda sadece soruşturma savcılığı yapıyorum" şeklinde konuştu.

bugün

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber