'Altın 3 bin dolara çıkacak' iddiası

Piyasalarda büyük düşüş beklendiği uyarısı geldi.

Haber Giriş : 29 Ağustos 2014 16:14, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
'Altın 3 bin dolara çıkacak' iddiası

CNBC'nin haberine göre Tice Capital Başkanı David Tice, piyasalardaki mevcut durumun 1999 ve 2006-07 yıllarını hatırlattığını belirtti. Tice "Yüzde 30-60 civarında bir düşüş olacak. Volatilite endeksi çok düşük, rahatlık çok yüksek " dedi. Hisselerdeki düşüşün piyasalarda büyük çalkantı yaratacağını kaydeden Tice, altında da büyük artış bekliyor.

ALTIN 3 BİN DOLARA ÇIKACAK

Tice altın fiyatlarının 3 bin doları aşacağını ve bunun çok uzun bir sürede olmayacağını açıkladı. Prudent Ayı Fonu'nun kurucusu olan Tice 2009'da S&P 500'ün 400 dolara gideceğini öngörmüştü.

'BALON PATLAMAK ÜZERE'

Societe Generale Stratejisti Albert Edwards borsalarda oluşan balonun patlamak üzere olduğunu belirterek S&P endeksinin daha fazla enerjisinin kalmadığını söyledi. Societe Generale Stratejisti Albert Edwards "S&P endeksinin daha fazla enerjisi kalmadı" dedi. Borsalarda oluşan balonun patlamak üzere olduğunu belirten Edwards, bazı analistlerin yaşanan rekor yükselişlerin nedeni olarak gördükleri hisse geri alımlarının artık bittiğini söyledi. Societe Generale araştırmasına göre, hisse geri alımları ikinci çeyrekte birinci çeyreğe göre yüzde 20 düştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber