Denizde kaybolan öğretmenin cesedi bulundu

Marmaris'te zıpkınla balık avlanmak için girdiği denizde kaybolan 39 yaşındaki öğretmenin cesedine ulaşıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2014 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizde kaybolan öğretmenin cesedi bulundu

AA- Marmaris'te zıpkınla balık avlamak için dün girdiği denizde kaybolan öğretmenin 22 saat sonra cesedi bulundu.

Çiftlik Koyu'nda dün balık avlamak için denize açıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 39 yaşındaki Ersoy Atalay'ın bulunması için Sahil Güvenlik, Deniz Polisi ve AFAD ekipleri çalışma yürüttü.

Atalay'ın bulunması için su altında yürütülen çalışmalar sonunda kayıp öğretmenin cesedine ulaşıldı. Sudan çıkarılarak Sahil Güvenlik botuna konulan ceset, Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığına getirildi.

Daha sonra cenaze nakil aracına alınarak Marmaris Devlet Hastanesi morguna götürülen Atalay'ın cesedinin otopsi için Adli Tıp Kurumu Muğla Şubesine gönderileceği öğrenildi.

Marmaris Mesleki Eğitim Merkezinde tekstil teknolojisi öğretmeni olan Ersoy Atalay, dün eşi ve iki çocuğuyla Çiftlik Koyu'na gitmiş, ailesi restoranda oturan Atalay, zıpkınla balık avlamak için denize açılmıştı. Tüpsüz dalış yaptığı öğrenilen Atalay'ın geri dönmemesi üzerine Sahil Güvenlik ekiplerine haber verilmişti. AA


Marmaris'te dün zıpkınla balık avlamak için denize giren 39 yaşındaki öğretmenden haber alınamıyor

Marmaris'te Sahil Güvenlik ekiplerinin, zıpkınla balık avlamak için dün girdiği denizde kaybolan öğretmeni aradığı bildirildi.

Marmaris Mesleki Eğitim Merkezinde tekstil teknolojisi öğretmeni olan 39 yaşındaki Ersoy Atalay, dün eşi ve iki çocuğuyla Çiftlik Koyu'nda gitti. Ailesi restoranda oturan Atalay, zıpkınla balık avlamak için denize açıldı.

Tüpsüz dalış yaptığı öğrenilen Atalay'ın geri dönmemesi üzerine restorandakiler Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ekipleri bölgeye sevk edildi.

Dalgıçların dün yaptığı aramalardan sonuç alınamadı. Bugün sabah saatlerinden itibaren Sahil Güvenlik dalgıçlarının yeniden arama çalışmalarına başladığı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber