Donanma, Zafer Bayramında kapılarını açtı

Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kapılarını vatandaşların ziyaretine açtı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2014 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Donanma, Zafer Bayramında kapılarını açtı

Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kapılarını vatandaşların ziyaretine açtı.

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Kocaeli genelinde yapılan kutlamalardan biri de Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı'nda gerçekleşti. Sabah saatlerinde Zafer Bayramı için bir tören düzenleyen Donanma Komutanlığı, törenin ardından kapılarını vatandaşların ziyaretine açtı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Donanma Komutalığı'nda geçiren vatandaşlar hayatlarında ilk kez, Donanma limanında demirli bulunan fırkateyn, hücumbot, denizaltı ve lojistik destek gemilerini gezme imkanı buldu.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Donanma Komutanlığı, ziyaretçilerle teker teker ilgilenerek donanma unsurları hakkında ziyaretçilere bilgiler verdi. Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan TCG Anafartalar Denizaltı Komutanı Deniz Binbaşı İlkay Öztürk, "Sabahtan beri çok kısa süre içerisinde halkımızdan büyük yoğun bir ilgi gördük. Çok olumlu sonuçlar alıyoruz. Hayatlarında ilk kez denizaltı gezme imkanı bulan vatandaşlarımızın hepsi çok gururlular. Özellikle, Silahlı Kuvvetlerimizin böyle güçlü unsurlara sahip olmasından dolayı milletimiz de kendi adına çok gurur duymakta. Özellikle halkımızın gözlerindeki o mutluluk ve ifade, bizim için 30 Ağustos gibi çok anlamlı bir günde çok büyük bir gurur kaynağı olmuştur" dedi.

Ziyaretlerin ardından Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu TCG Turgutreis fırkateynini ziyaret ederek gemiyi gezen gazilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Hatıra fotoğrafının ardından gazilerle birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber