Yurtta trafik kazaları: 8 ölü, 18 yaralı

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 8 kişi hayatını kaybederken 18 kişi de yaralandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Ağustos 2014 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yurtta trafik kazaları: 8 ölü, 18 yaralı

Düzce'de trafik kazası: 2 ölü, 1 yaralı

Düzce TEM otoyolunda, seyahat ettikleri minibüsün patlayan lastiğini değiştirmek isteyenlere, otoyolda seyreden bir tırın çarpması sonucu 2 kişi öldü,1 kişi yaralandı.

İsmail Gökçe idaresindeki 16 LLC 68 plakalı minibüsün, otoyolun İstanbul istikameti Paşaormanı mevkisine geldiğinde lastiği patladı. Durumu farkeden sürücü Gökçe, aracı emniyet şeridine çekerek park etti.

Patlayan lastiği tamir etmek için araçtan inen Gökçe ve minibüste bulunan Abdullah Kavaklı, Fatih Alıç, Cenk Hasan Aydaroğlu, Tarık Aydaroğlu ve İbrahim Yılmaz, patlayan lastiği yedek lastikle değiştirmek için çalışmaya başladıdıkları esnada, minibüse aynı yönde seyreden Selamet Yeşilçiçek idaresindeki 55 K 2205 plakalı tır çaptı.

Kazada, lastik değişimi için aracın arka kısmında bulunan Abdullah Kavaklı ve Fatih Alıç olay yerinde hayatını kaybederken, Cenk Hasan Aydaroğlu ise yaralandı. Aydaroğlu olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tır sürücüsü Selamet Yeşilçiçek jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Öte yandan, minibüste bulunan 7 arkadaşın, Samsun'da bir arkadaşlarının düğününe katıldıkları ve dönüş yolunda oldukları öğrenildi.

Konya'da trafik kazası: 4 yaralı

Konya'da kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Ankara yolu Belh Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.E. (18) idaresindeki 42 EHE 02 plakalı kamyonet ile H.K. (44) yönetimindeki 42 EN 173 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrildi. Kazada otomobil sürücüsü ile birlikte aynı araçta bulunan M.F, A.U. ve F.D. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların 112 Acil Servis ekiplerine haber vermesinin ardından kaza yerine sevk edilen ambulanslarla 4 yaralı çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada bir trafik ışığı zarar görürken, devrilen kamyonet vatandaşlar tarafından düzeltilerek yol kenarına alındı, otomobil ise çekici ile yoldan kaldırıldı.

Yozgat'ta trafik kazası: 4 ölü, 6 yaralı

Sorgun ilçesinde bariyere çarpıp şarampole yuvarlanan otomobildeki 2'si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Cansever Güçlü'nün (27) kullandığı W 34949A Avusturya plakalı otomobil, Yozgat - Sivas karayolu Osmaniye köyü yakınlarında yol kenarındaki bariyere çarparak şarampole yuvarlandı.

Araçta bulunan Sultan (30) ve kızı Cansu Güçlü (6) ile Melek (29) ve kızı İlayda Turak (13), kaza yerinde öldü.

Yaralanan sürücü Cansever, çocukları Canan (8), Hüsna (3), Emin (2) ve Sümeyye Güçlü (6) ile Mustafa Turak (30), 112 Acil Servis ekiplerince Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Cenazeler, Akdağmadeni Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Güçlü ve Turak ailelerinin Avusturya'da yaşadığı, Akdağmadeni ilçesine tatile geldikleri öğrenildi.

Tır ile otomobil çarpıştı: 2 ölü

Erzincan'da TIR ile otomobilin karıştığı trafik kazasında otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Erzincan-Kemah karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Erzincan'dan İliç ilçesi istikametine gitmekte olan Yunus Hankaya idaresinde ki 24 DV 024 plakalı çimento yüklü TIR ile Levent Zekeriya Albayrak idaresinde ki 24 DN 111 plakalı otomobil, Erzincan Kemah karayolu Beşsaray köyü mevkisinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Levent Zekeriya Albayrak (30) araç içerisinde sıkışarak aynı otomobilde bulunan Muzaffer Aksaray ise otomobilden fırlayarak kaza mahallinde feci şekilde can verdi.

Kazanın ardından Erzincan-Kemah karayolu yaklaşık 2 saat araç trafiğine kapalı kalırken, araçta sıkışarak hayatını kaybeden Levent Zekeriya Albayrak'ın cansız bedeni AFAD ekiplerinin çalışması sonrası çıkarıldı.

Olay yerine gelen nöbetçi savcının yaptığı inceleme neticesinde her 2 ceset otopsilerinin yapılması için ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaklaşık 2 saat kapalı bulunan Erzincan-Kemah karayolu araçlar kaldırılana kadar tek şerif üzerinde trafiğe açıldı.

Bolu'da trafik kazası: 3 yaralı

Bolu'da iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Beşkavaklar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Menderes Okçu yönetimindeki 19 LL 977 plakalı otomobil, Zeki Kazan yönetimindeki 14 BJ 542 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada Menderes Okçu'ya ait otomobil elektrik direğine çarparak durabildi. Okçu, otomobilin içinde sıkışırken çevreden geçen vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazada hafif yaralanan Zeki Kazan ve Cahide Kazan olay yerinde tedavi edildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Malatya'da trafik kazası: 4 yaralı

Malatya'nın Darende ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri polis memuru 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ali Osman İnan'ın (51) kullandığı plakası öğrenilmeyen otomobil, Kayseri-Malatya karayolunun Kiling mevkisinde şarampole yuvarlandı.

Kazada, sürücü İnan ile eşi Günay, çocukları Buse (25) ve Fatma İnan (15) yaralandı. Darende Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, buradaki ilk müdahalenin ardından Malatya Devlet Hastanesine sevk edildi.

Polis memuru İnan ile ailesinin, memleketleri Balıkesir'den Malatya'ya dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

AJANSLAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber