Eski polis, meslektaşını yaraladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2006 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bozyaka'da 2 yıl önce annesini rehin alan ve dönemin Emniyet Müdürü Halil Tataş'ın saatler süren ikna çabaları sonucu teslim olan polislikten ihraç Kamil Dokumacıoğlu, önce apartman yöneticisi Metin Yılmaz'ı ardından da olaya müdahele etmek isteyen polis memuru Muhammet Demirel'i bıçakla yaraladı.

Kızının düğün davetiyelerini dağıttığı sırada yolunu kestiği apartman yöneticisiyle tartışmaya başlayan ve psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Kamil Dokumacıoğlu, evinin kapısı kırılarak etkisiz hale getirilirken, yönetici Metin Yılmaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olay, önceki gün gece saatlerinde Bozyaka 2906 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bozyaka Bağ-Kur Sitesi'ndeki apartmanın yöneticisi Metin Yılmaz (55), 29 Haziran'da evlenecek olan kızı Gülşah Yılmaz'ın düğün davetiyesini komşularına dağıttığı sırada, 9. katta oturan Kamil Dokumacıoğlu (44), yönetici Metin Yılmaz'la gürültü yapıyorsun diyerek tartışmaya başladı. Dokumacıoğlu, kendisinin davetiye dağıttığını ve bir şey yapmadığını söyleyen Metin Yılmaz'a "Benden izinsiz nasıl davetiye dağıtırsın?" diyerek yanındaki bıçakla saldırdı. Göğsünden ağır yaralanan yönetici Metin Yılmaz, çevredekilerin yardımıyla Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Metin Yılmaz, ilk tedavisinden sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından kendisini evine kapatan Kamil Dokumacıoğlu saatlerce kapı arkasında polislerle pazarlık yaptı. Savcılıktan izin alan polis ekiplerinin 4 saatlik çabası sonuç vermeyince, getirdikleri çilingirle kapıyı kırdılar. Kapı açılır açılmaz elinde bıçak bulunan Kamil Dokumacıoğlu'na biber gazı sıkan polisler, etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada elinde bıçakla bir anda dışarı fırlayan Dokumacıoğlu, kapının önünde bulunan polis memuru Muhammet Demirel'e saldırdı. Polis mermurunu yüzünden ve göğsünden yaralayan zanlı, diğer polislerin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Polis memuru Demirel, ilk tedavisinden sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek Plastik Cerrahi Servisinde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulanmayan Muhammet Demirel'in, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Fuar Asayiş Ekipler Amirliği Yıldırım Ekipler'de görev yaptığı öğrenildi.

Polis memuru Muhammet Demirel kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden sevk edilmek istedi. Hastanede kendisini bekleyen meslektaşlarıyla birlikte 112 ambulansından yardım isteyen polis memuru, bu isteği reddedilince ekip otosuyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Bu sırada polis ekipleriyle 112 Acil Yardım ekipleri arasında tartışma yaşandı. Polis memurları yaralı arkadaşlarınının sevkinde yardımcı olmayan 112 ekiplerine tepki gösterdi.

Apartman yöneticisi ve polis memurunu bıçaklayan zanlı Kamil Dokumacıoğlu olay yerinde bulunan diğer ekipler tarafından yakalandı. Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Dokumacıoğlu, gözaltına alındı. Yapılan soruşturmada, Kamil Dokumacıoğlu'nun polislikten ayrıldığı ve psikolojik rahatsızlığı nedeniyle bir süre Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü belirlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber