Erdoğan: İstanbul benim aşkım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya'daki resepsiyonun ardından İstanbul'a geldi. Kendisini bekleyenlere '"İstanbul benim aşkım, benim sevdam" dedi.

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 31 Ağustos 2014 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erdoğan: İstanbul benim aşkım

30 Ağustos resepsiyonunun ardından İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini bekleyenlere kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

"Ankara'daki Çankaya kutlamaları bu gece anlamlıydı" diyen Erdoğan şunları ifade etti:

"Milletçe oradaki misafirlerimizle tek tek tokalaşmak, onlarla bir arada olmak, onları hemen tek edemezdik. Sizin burada daha kalabalık beklediğiniz haberini aldık. Tabii ki aranızdan ayrılanlar olmuş olabilir. Tüm kardeşlerimize çok selam söyledik.

10 Ağustos'ta sizlerin ortaya koyduğu tavır, o irade, o güç inanıyorum ki Türkiyemiz'in geleceği için çok farklı bir mesaj oldu.

Tabii k İstanbul benim aşkım, istanbul benim sevdam. Bu şehirde doğdum, büyüdüm. Siyasette belli noktalara bu şehirde geldim.

Pazartesi günü KKTC'ye, Salı günü Azerbaycan'a, oradan da NATO Zirvesi'ne gideceğiz.

Sizleri çok seviyorum. Hakkınızı helal edin."

'HEDEF 25 BİN DOLAR'

Buradan Kısıklı'daki evine geçen Erdoğan, evin önünde kendisini bekleyenlere yaptığı konuşmasında "Artık gündem belirleyen bir Türkiy var" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Eylül ayı sonuyla itibariyle BM Genel Kurulu'na katılacağız. Sonra ülkemizde çalışamlara devam edeceğiz. Yoğun bir gayretle hükümetimizle el ele çalışmak suretiyle artık kişi başına düşen milli gelirin 11 bin doların üzerine çıktığı ve 25 bin dolar hedefini yakaladığı bir ülke haline geleceğiz. Sizin bu akşam burada ortaya koyduğunuz komşuluk tavrını unutmak mümküğn değil."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber