Subayların mali ve sosyal hakları için çalışma yapılıyor

Orgeneral Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar ile Balıkesir'deki "Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine katıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2014 19:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Subayların mali ve sosyal hakları için çalışma yapılıyor

Özel, astsubayların mali ve sosyal konulardaki durumlarına ilişkin yapılan çalışmalara da değinerek, şunları kaydetti:

"Mali ve sosyal konularla ilgili olarak 2012 yılında başlattığımız kapsamlı iyileştirme çalışmaları sonuçlarını vermiş ve mensuplarımızın ekonomik ve sosyal konularda rahatlaması, yeterli görmesem bile sağlanmıştır. Vatanın dört yanında canını esirgemeden görev yapan fedakar personelimizin moral ve motivasyonunun artırılması, görev şartlarının iyileştirilmesi, mesleki gelişimini sağlayacak tedbirlerin alınması, ilave sosyal imkanların genişletilmesi, aidiyet duygusunun kazandırılması ve geliştirilmesiyle diğer kamu personeline sağlanan haklar ile paralel haklara sahip kılınması maksadıyla yürütülen mevcut çalışmalar da aralıksız devam etmekte ve tarafımdan titizlikle takip edilmektedir. Bunun bu tören vesilesiyle hepiniz tarafından çok iyi bilinmesini istiyorum."

Öğrencilere seslenen Özel, "Bu mesleğin mensubu olarak ordumuzun 2 bin yılı aşkın tarihinin şerefli tanığı bu şanlı üniformaya leke getirmeyiniz ve üzerinde taşımanın da bir ayrıcalık olduğunu unutmayınız" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber