Kahraman komiser azılı hırsızlara karşı

Haber Giriş : 25 Haziran 2006 10:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Defalarca soyulan mağazada gece pusuya yatan bir komiser, hırsızlar geldiklerinde onları kovalamaya başladı. Soyguncuların aracına kadar giren komiser hırsızların yakalanmasını sağladı

Ankara'da bir giyim mağazası aynı şahıslar tarafından birkaç kez soyulunca tekrar soyulma ihtimaline karşı Yıldızevler Polis Karakolu Amiri Murat Sandal, mağazanın içinde nöbet tutmaya başladı. Hırsızlar, gece çalıntı otomobille mağaza önüne gelince mağazanın içinde nöbet tutan Komiser Murat, takviye kuvvet çağırdı. Yardımcı ekiplerin geldiğini gören zanlılar ise olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Zanlıların kaçtığını gören Komiser, peşlerinden koşarak son bir hamleyle arabanın içine binmeyi başardı. Komiser, otomobilin içerisinde şahıslarla boğuşurken, boğuşmayı farkeden Devlet eski Bakanlarından Salih Sümer'in oğlu Hamid Sümer cipi ile aracın yolunu kesti. Otomobilden inerek kaçmaya çalışan zanlılar, araçta bulunan Komiser Murat ve takviye kuvvetlerin yaptığı çalışma sonucu kıskıvrak yakalandı. Zanlılar gözaltına alındı.

yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber