İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Öğretmenler okulu boyayıp temizliğini yapıyor

ZONGULDAK'ın Kozlu İlçesi'ndeki Alparslan Ortaokulu'nun boya ve badanası ile temizliğini öğretmenler, hizmetliler ile birlikte yapıyor.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Eylül 2014 16:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmenler okulu boyayıp temizliğini yapıyor

Alparslan Ortaokulu'nda görev yapan idareci, öğretmen ve okul personeli, okulu imece usulü çalışarak yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor. 457 öğrencinin eğitim gördüğü 21 derslikli okulda görev yapan öğretmenler, dönüşümlü olarak tüm sınıfları ve koridorları boyuyor. Öğretmenler, okulun temizliğini de hizmetliler ile birlikte yapıyor. Ellerine aldıkları bezlerle cam ve kapıları silen öğretmenler, bahçede ot temizliğinin yanında kışın okulda yakılacak oduları da motorlu testere ile kesiyor.

Müdür yardımcısı 39 yaşındaki Kadir Murat Daye, yeni eğitim öğretim yılına okulu hazır hale getirmeye çalıştıklarını söyledi. Daye, şöyle konuştu:

"8 Eylül'de 5'inci sınıflar eğitim öğretime başlayacak. O güne kadar boyamız, badanamız, camlarımız tertemiz bir şekilde eğitim öğretime hazır olacak. Kantincimiz, okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz kadar herkes, çocukların daha temiz sınıflarda eğitim görmesi için canla başla çalışıyorlar. Bunun yanında bahçe temizliyoruz, öğrencilere zarar verecek odun, çivi onları temizliyoruz. Kışlık odunlarımızı da şimdiden hazırlıyoruz. Görev yapan 33 öğretmen arkadaşımız dönüşümlü olarak herkes gece geç saatlere kadar çalışıyor."

Beden eğitimi öğretmeni 39 yaşındaki Hasan Yılmaz ise "Bu eller kalem de motor da tutar. Sadece biz değil tüm öğretmenler aynısını yapıyor" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber