www.osmanpepe.com.tr'den seçmeler: Ya kadro verin ya da kız isteyin

Haber Giriş : 26 Haziran 2006 07:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BİRÇOK siyasinin yaptığı gibi kişisel web sayfası açan Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, diğerlerinden farklı olarak sayfadaki ziyaretçi defteri aracılığıyla halkla sanal sohbet edip, sorularına yanıt veriyor. Bakan adına Özel Kalem Müdürlüğü tarafından yönetilen 'www.osmanpepe.com.tr' adlı adrese Türkiye'nin dört bir yanından hatta yurtdışından soru yağıyor. Sorular kadar Bakan'ın verdiği yanıtlar da ilginç. İşte birkaçı:

Mesajı gönderen: Geçici orman işçisi

Mesajı: Sayın Bakanım, yılın 11 ayı çalışan bir mevsimlik işçiyim. Halime şükrediyorum ve işyerime faydalı birisiyim. Ancak geçici işçi olduğum için kız vermiyorlar. Sizden ricam ya kadro verin ya da benimle kız istemeye gelin.

Bakan Pepe'nin cevabı: Neden olmasın.

Mesajı gönderen: H.B.Ç. (İmalatçı)

Mesajı: İşinize gelmeyen mesajları madem yayınlamayacaktınız, bu ziyaretçi defterini neden açtınız?

Bakan Pepe'nin cevabı: Takdir edileceği üzere gelen her mesajın yayınlanması biraz zor. Bu konunun anlayışla karşılanacağını umuyoruz. Ama sınırları zorlayarak; kişilik haklarını zedelemeyen, eleştiri veya ihbar sınırlarını aşarak iftira ve itham sınırına yaklaşan, hukuki problemler doğmasına neden olan, aşırı ve lüzumsuz övgü içeren mesajlar hariç tüm yazılanları yayınlamaya çalışıyoruz.

Mesajı gönderen: Y.B. (Öğrenci)

Mesajı: Sayın Pepe, sitenizi gezdim öğretmen bize bir ödev verdi. Ödevin konusu ormanda yaşayan canlılar ama, bu site ödevime yardımcı olamadı. 5. sınıf öğrencisiyim. (Geleceğin matematik ya da çevre mühendisi)

Bakan Pepe'nin cevabı: Sayın Y. B. size www.milliparklar.gov.tr adresini öneririm ayrıca arama motorlarından dersinizin konusuyla ilgili ayrıntılı bilgiler edinebilirsiniz.

Mesajı gönderen: K.Y. (İktisatçı)

Mesajı: Sayfanızdaki takvim neden pazar gününden başlıyor? Garipsedim doğrusu.
Bakan Pepe'nin cevabı: Uyarı için teşekkürler. Değiştirdik. Dilek GEDİK

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber