Öğrencinin hafta sonu tatili isyanı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, miniklerin okul heyecanını paylaşarak, ders sırasına oturdu. Öğrencilerin ilk derslerinde heyecanlı oldukları gözlenirken, sadece hafta sonu tatil yapabilecek olmasından yakınan bir öğrencinin memnuniyetsizliği de dikkat çekti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2014 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrencinin hafta sonu tatili isyanı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, 2014- 2015 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Şakire Sadi Obdan İlköğretim Okulunda düzenlenen törende öğrenciler ile biraraya geldi. Düzenlenen programa Başkan Aydınerin yanı sıra İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Öğrencilerin gösterilerinin ardından tören, Kaymakam Gözenin 1-E sınıfında verdiği temsili ilk ders ile son buldu.

16 MİLYON 400 BİN ÖĞRENCİ EĞİTİME BAŞLADI
Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Aydıner, 16 milyon 400 bin öğrencinin Türkiyede eğitime başladığını belirterek, Değerli dostlar, 16 milyon 400 bin öğrenci bugün Türkiyede okula başlıyor. Dile kolay. 873 adet Milli Eğitim ordusunun o güzel eğitim ve öğrenim kalitesini en üst zirveye çıkartarak ülkemizi geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizle beraber bugün eğitim öğrenim Türkiyede başlıyor. Ne mutlu bize. Çünkü Türkiyeyi muasır medeniyetlerin en üst zirvesine işte öğretmenlerimizle çıkartacağız. O öğretmen ordusu da burada dedi.

Bayrampaşalılar için yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Aydıner, Bayrampaşa Belediyesi olarak Bayrampaşada bilim merkezi, gençlik merkezi ve bilgi merkezlerimiz vasıtasıyla milli eğitimimize ve evlatlarımıza büyük destekte bulunuyoruz. Bir taraftan burs dağıtıyoruz. Ayrıca bunun dışında defter dağıtıyoruz, çanta dağıtıyoruz. Öğrencilerimize elimizden geldiği kadar da milli eğitimin dışında destek vermenin mücadelesini veriyoruz şeklinde konuştu.

OKULLARIN AÇILMASI KÖTÜ OLDU
Okulunu ve arkadaşlarını özleyen öğrenciler hasret giderirken, sadece iki gün tatil olmasından yakınan bir öğrenci ise, Kötü oldu. Bisiklet süremeyeceğim. İki gün tatil var. Ödev verecek. Kötü oldu. Okul arkadaşlarımı biraz özledim diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber