Katil öğretmen müdüre ders vermek istemiş!

Facebook'ta açtığı sahte hesapla kandırıp kılık değiştirerek buluştuğu okul müdürünü otomobille ezerek öldüren Naciye Ataş, "Beni taciz ettiği için ona ders vermek istemiştim" dedi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 18 Eylül 2014 07:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Katil öğretmen müdüre ders vermek istemiş!

Diyarbakır'da kendisini taciz ettiğini öne sürdüğü okul müdürünü Facebook'ta tuzak kurup öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbetle yargılanan öğretmen Naciye Ataş duruşmada olayı detaylarıyla anlattı. Okul müdürü Arafat Kılıç'ın (53) kendisine bir yıldır tacizde bulunduğunu söyleyen Ataş "Bana açılmak istediğini, bugüne kadar hayatını yaşamadığını ve heyecan aradığını söyleyince çok rahatsız oldum. Konuyu geçiştirdim. Yeni öğretmen olmama rağmen 19 Mayıs töreninde çelenk koyma görevini bana verdi. Törenlere gitmediğim için tutanak tuttu. Başka okula tayin istedim. Bu arada Facebook'ta sahte bir hesap açıp, kendimi başka biri gibi tanıttım. Bir de telefon hattı aldım. Sesimi tanımaması için ağzımı kumaşla kapatıyordum. Ona kendimi boşanmış, dul bir kadın olarak tanıttım. Benimle buluşmak istedi. Amacım onu utandırıp yüzüne tükürmek, ona bir ders vermekti"dedi. Buluşma yerine giderken sarı renk peruk ve yeşil lens taktığını söyleyen kadın, "Makyaj yapıp, üstüme şal aldım. Beni tanımadı. Araçla şehir dışına çıktık. Elimi tutmak isteyince aracı yol kenarına park ettim. 'Beni tanıdın mı? Heyecan yaşamak istiyordun hani' dedim. Tanıyınca şok oldu.

'KAÇMAK İSTERKEN EZİLDİ'

Kuru sıkı tabancayı çekip araçtan inmesini istedim. Ben inerken kafama taş attı. Sinirlendim ve ayağına rastgele ateş ettim. Arabanın etrafında onu kovaladım. Mermilerim bitince arabama binip uzaklaşmak istedim. Bu sırada koşarak arabanın önüne geçti. Kapıları kilitleyip kaçmak istedim. İki denemede de araç çalışmadı. Üçüncü denemede çalışınca hızla gaza bastım. Aracın bagaj kapağı açık olduğu için onu görmedim. Bir ses gelince ona çarptığımı anladım. Böyle olsun istememiştim. Amacım sadece ona bir ders vermekti. Bana yaşattıklarından dolayı kendisine kızıp, bir ders verecektim" dedi. Mahkeme öğretmenin tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber