Yaz gençlik kampları kapanıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği yaz kamplarının kapanış lansmanı yarın yapılacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2014 12:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yaz gençlik kampları kapanıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye'nin dört bir yanında düzenlediği yaz gençlik kamplarının kapanış lansmanı, spor ve sanat camiasından birçok ismin katılacağı bir etkinlikle yarın Ankara'da yapılacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, kapanış lansmanında Gençlik Merkezleri proje ve kurslarından Doğa ve Deniz Gençlik Kamplarına, Gençlik Değişim Programlarından, Genç Kaşifler Treni'ne kadar onlarca projenin detayları ve sonuçları konuklara aktarılacak. Lansmanda 100 görsellik fotoğraf sergisi de konukların izlenimine açılacak.

Ankara, Kırıkkale, Bolu, Sakarya, Kocaeli, Konya ve Sakarya'dan 700 gencin ve Türkiye-Güney Kore değişim programı kapsamında Türkiye'de bulunan 23 Güney Koreli misafirin de hazır bulunacağı etkinliğe, çok sayıda şampiyon sporcu da katılacak.

Kapanış lansmanında, Türkiye'nin adını uluslararası arenada başarıyla duyuran Kenan Sofuoğlu, Taha Akgül, Rıza Kayaalp, Şahika Ercümen ve Gizem Girişmen gibi şampiyonların yanı sıra eski futbolcu Tanju Çolak ve sanatçı Murat Kekilli de yer alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber