Okulların açıldığı günden beri öğretmen bekliyorlar!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Çağlayan mahallesindeki Merkez Şehit Gürcan İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, okulların açıldığı günden beri öğretmen bekliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2014 15:04, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Okulların açıldığı günden beri öğretmen bekliyorlar!

Çağlayan Merkez Şehit Gürcan İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, Okulların açılmasının üzerinden 10 gün geçmesine rağmen her gün okula gelerek saatlerce okulda gelecek öğretmenin yolunu gözlüyorlar. Öğretmen olmadığı için okul bahçesinde çocuklarını bekleyen veliler ise ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Bir an önce sorunun çözülüp derslerin başlamasını bekleyen veliler, her yıl öğretmen değişikliği yaşandığı okulda bu yıl ise öğretmen olmadığını ve çocuklarının okul günlerini boş geçirdiklerini belirtiler. Çocukların psikolojisi tamamen bozulmadan bir an önce öğretmen atamasının gerçekleşmesini bekleyen veliler, yağmur altında kendilerine verilecek olumlu bir haber beklediler.

Okumayı ve okulu çocuk sevdiklerini söyleyen öğrenciler ise biran önce sınıflarına öğretmen atamasının yapılmasını istediler. İlkokul öğrencisi olmalarına rağmen her yıl öğretmen değişikliği yaşadıklarını vurgulayan 4-A sınıfı öğrencileri,"Artık her yıl öğretmen değiştirmek vazgeçtik şimdi ise değişecek öğretmenimiz bile yok. 10 gündür okula gelip-gidiyoruz ama sınıfımıza bile giremedik" dediler. Öte yandan Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri en kısa sürede söz konusu okula öğretmen ataması yapılacağını kaydettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber