Bankaların bayram kredisi yarışı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bankaların kredi yarışı yüzde 0.89'dan başlayan faiz oranlarıyla sürüyor. Bankalar müşterilerine bayram kredilerinde 36 aya kadar vade imkanı ve ödemelerinde 3 ay erteleme imkanı da sunuyor. Bayram kredisi almak için son tarih ise 31 Ekim.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 28 Eylül 2014 09:28, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Bankaların bayram kredisi yarışı

MERVE DİKBAŞ

KURBAN Bayramı öncesi bankalar kredi yarışına girdi. Müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda uygun faiz oranıyla bayram desteği olmaya çalışan bankaların verdiği kredilerde faizler yüzde 0.89'dan başlıyor. İhtiyaca göre 50 bin liraya kadar kredi imkanı sunan bankalar 'bayramlarda ödemesiz kredi' seçenekleriyle de müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

36 aya kadar vade

-İş Bankası: 'Geleneksel Bayram Kredisi' kampanyasıyla bayram öncesi nakit ihtiyacı olan müşterilerine kredi desteği sağlıyor. 13 Ekim'e kadar sürecek kampanya ile her türlü ihtiyaç için 36 aya varan vadelerle 50 bin liraya kadar kredilerden faydalanılabilecek. Banka, ayrıca kampanya kapsamında müşterilerine yüzde 0.95 faiz ve 25 lira tahsis ücretiyle 12 ay vade ve 5 bin liraya kadar kredi kullandırıyor.

-Garanti Bankası: Bayrama özel kredi kampanyası ile 9 ay vadeli 3 bin lira krediyi yüzde 0.95 faiz oranıyla veriyor. Kredinin dosya masrafı için 15 lira alınıyor. En fazla 100 bin lira ve 36 ay vadeye kadar kredi kullanılabilecek tüketiciler, ihtiyaç duymaları halinde kredilerinin vade ve taksitlerini değiştirebiliyor ya da ek kredi alabiliyor.

-Vakıfbank: Bayram öncesi nakit ihtiyacı olanlara yüzde 0.89'dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin liraya kadar kredi kullanma fırsatı veriyor. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri bulunan kampanya kapsamında, 3 aydan 36 aya kadar değişen vadelerde geri ödeme imkanı bulunuyor.

-Denizbank: Müşterilerinin bayram aylarında taksit ödemekte zorlandıkları düşüncesiyle 'bayramlarda ödemesiz kredi' kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında 3 yıl vadeli kredi alan bir Denizbank müşterisi, bayramlarda taksit ödememe alternatifini seçtiğinde 2017 yılına kadar bayram aylarında taksit atlatma imkanına sahip oluyor.

-Akbank: Bayram kampanyası kapsamında 3 yıl vadede aylık 90 lira taksitle 2 bin 500 lira kredi kullanabiliyor. Banka, müşterilerine kredi taksit ödemelerini 3 ay erteleme fırsatı da sağlıyor.

-ING Bank: Yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını hayata geçirerek, 7 bin lira nakit ihtiyacı olan müşterilerine 36 ay vadeyle kullanabilecekleri krediyi avantajlı faiz oranıyla geri ödeme imkanı sunuyor. Özel kredi paketinde ödemeler ilk sene 99 lira, ikinci ve üçüncü sene 345 lira eşit taksitli olarak ödenebilecek. Aylık yüzde 1.09'dan başlayan faiz oranlarıyla 100 bin liraya kadar faiz imkanı sunuyor.

-Finansbank: Dosya masrafsız yüzde 1.15'ten başlayan faizli bayram kredisiyle ihtiyaçları karşılıyor.

-Yapı Kredi: Kurban Bayramı'na özel yüzde 1.18 faiz oranıyla 36 ay vadeli 9 bin lira masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi sunuyor.

-Halkbank: Kurban Bayramı öncesi faizsiz kredi kullanmak isteyenlere 6-24 ay vade imkanı ile yüzde 1.05 faizle 36 aya varan ödeme planları sunuyor. Halkbank'tan 50 bin liraya kadar olan bayram kampanyasından yararlanmak için 17 Ekim son gün.

-Şekerbank: 36 aya varan vadelerle yüzde 0.90 faiz oranının yanı sıra 3 ay taksit erteleme imkanı da sunuyor. Bireysel müşterilerinin 30 bin liraya kadar nakit ihtiyaçlarını karşılıyor. Kampanyadan yararlanmak için son tarih 31 Ekim.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber