'Bitlis'te ihale operasyonu' haberine yalanlama

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Eylül 2014 16:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Bitlis'te ihale operasyonu' haberine yalanlama


Siteniz tarafından 30.09.2014 tarihinde sitenizde "Bitlis'te ihale operasyonu" başlıklı haber ile Müvekkil Kurum olan Bitlis İl Özel İdaresi ve Kurum Genel Sekreteri ile Genel Sekreter Yardımcısı hakkında hiçbir gerçeklik payı bulunmayan bir haber yayınlanmıştır.Oysa iddia edildiği gibi müvekkil kuruma yönelik bir operasyon olmadığı gibi operasyon yapılmasını gerektirecek hukuka aykırı bir işlemi de bulunmamaktadır.Ayrıca haberinizde iddia etiğiniz şekilde herhangi bir gözaltı işlemi bulunmamaktadır.Söz konusu Kurum yetkilileri görevleri başındadırlar.

Ancak hiçbir doğruluk payı bulunmayın ve resmi kaynaklara teyit ettirilmeden yayınlamış olduğunuz bu haber ile müvekkil kurumun manevi şahsiyeti ile yetkililerin kişilik hakları hedef alınmıştır.Bu nedenle bu haber ile ilgili bir düzletme yapılarak sitenizde yayınlanmasını aksi takdir hukuki ve cezai tüm yasal yollara başvurulacağı hususunu ihtaren bildiririm.

Av.Bahattin TURŞAK

İl Özel İdaresi Hukuk Müşaviri


Bugün sabah saatlerinde çeşitli adreslere baskın düzenleyen Bitlis emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğüne bağlı polisler Bitlis İl Özel İdare Genel Sekreteri Y.S. ve Bitlis İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ç. T'yi gözaltına aldı.

Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen operasyon sonucu gözaltına alınan Bitlis İl Özel İdare Genel Sekreteri Y.S ve Bitlis İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ç.T'nin 'Mutki Meydan-Yazıcık Güvenlik Yolu' yapım işi nedeniyle gözaltına alındıkları belirtiliyor.

Geçtiğimiz yıl 56 Milyon Liraya ihalesi gerçekleştirilen ancak Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'İhaleye fesat karıştırıldığı' gerekçesiyle 18 Temmuz 2013 tarihinde iptal edilen ihale sonrası Genel Sekreter Yardımcısı Ç.T görevinden alınmıştı.

Gözaltına alınanların sayısının artacağı yönünde bilgiler edinildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber