Orman işletme şefinden mesai arkadaşına ilginç evlilik teklifi

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde görevli Koca, helikopterle beraber denetime çıktığı Kaba'ya piste "Tuba benimle evlenir misin" yazdırarak evlenme teklifinde bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2014 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Orman işletme şefinden mesai arkadaşına ilginç evlilik teklifi

Andırın ilçesinde görevli Kaleboynu Orman İşletme Şefi Abdullah Koca, helikopterle beraber denetime çıktığı Tuba Kaba'ya piste "Tuba benimle evlenir misin" yazdırarak, evlenme teklifinde bulundu.

Daire amirleri ve mesai arkadaşları ile helikopterle denetime çıkan Kaba, bu sırada arkadaşları aracılığıyla piste "Tuba benimle evlenir misin" yazdırdı. Helikopterin inişi sırasında yazıyı gören Kaba, şaşkınlık yaşadı.

Kendileri havadayken mesai arkadaşları tarafından hazırlanan yüzük ve çiçeği yere indikten sonra gelin adayına uzatarak evlenme teklifinde bulunan Kaba, aldığı "evet" cevabı sonrası mutluluk yaşadı.

Koca, gazetecilere yaptığı açıklamada, sürprizin helikopterle havalandıktan sonra aklına geldiğini söyledi.

Telefonla arkadaşlarını arayarak piste evlilik teklifini yazdırdığını anlatan Koca, "Sürpriz yapalım dedik ve amacımıza ulaştık" diye konuştu.

Kaba ise ilk başta fark edemediği yazıyı okuyunca şaşkınlık yaşadığını ifade ederek, gelen ilginç evlilik teklifini kabul ettiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber