Davutoğlu: Ajan provokatörler

Başbakan Davutoğlu, ''Türkiye'yi karıştırmak isteyen ajan provakatörler 31 vatandaşımızı katlettiler 2 polisimiz şehit ettiler'' dedi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Ekim 2014 15:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Davutoğlu: Ajan provokatörler

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya'da toplu açılış töreninde konuşuyor.

Davutoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

''Buraya gelmeden önce Bingöl'de dün saldırıya uğrayan Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettim. Türkiye'yi karıştırmak isteyen ajan provakatörler 31 vatandaşımızı katlettiler 2 polisimiz şehit ettiler. Bütün o emniyet görevlilerimizin alnından öpüyorum.

Bu çatışmalar sürerken bu emniyet müdürü kardeşiniz çarşıdaki esnafla kucaklaştı onları ziyaret etti. Alçakça pusu kurdular ve onu yaralayıp 2 kardeşimizi şehit ettiler. Aziz vatan üzerinde yaşayan herkes hangi toplum kesiminden gelirse gelsin azizdir. Çözüm süreci hiçbir şekilde kamu düzenine alternatif değildir, kamu düzenini bozmak için mazeret değildir.

Geçen sene Gezi olayları diye sokağa çıkanların hangi amaçla çıktıklarını bu millet gördü. Şimdi de Kobani bahanesinin arkasına sığınarak Türkiye'de bir kargaşa çıkarıp 2015 seçimlerine giderken bir istikrarsızlığa yok açmaktır. Tuzak kuranların tuzaklarını başlarında parçalayacağız.Tuzak kuranların tuzaklarını bozacağız. Bu kutlu yürüyüşü kimse durduramayacak.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber