Doktor hemşireye makasla saldırdı!

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan doktor Sedat D.'nin, serviste çalışan hemşireyi makasla boğazından yaraladığı ana ait görüntüler ortaya çıktı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 15 Ekim 2014 08:57, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Doktor hemşireye makasla saldırdı!

Ahmet YUKUŞ/DİYARBAKIR

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi servisinde görevli Dr. Sedat D., bir hastanın yatak değişimi yüzünden tartıştığı hemşire Hüsamettin Y.'yi, 4 Eylül'de serviste çalıştığı esnada makasla saldırıp boğazından yaraladı. Saldırı anı hastane güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde doktorun elinde büyük bir makasla odadan hızla çıkıp arkası dönük olan hemşireye saldırdığı görülüyor. Hemşire kendini korumak için savunmaya geçerken, hastalar, sağlık çalışanları ve güvenlikçilerin araya girmesiyle olayın daha da büyümesi önleniyor.

Şikayet üzerine saldırı anına ait görüntüleri inceleyen Diyarbakır Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri, cerraha disiplin suçu vererek, Ergani İlçe Devlet Hastanesi'nde 1 ay görevlendirdi. Sağlık raporu alarak göreve başlamayan Sedat D., bu kez Evde Bakım Hizmetleri Servisi'nde görevlendirildi. Disiplin cezası verilerek hastaneden uzaklaştırılan cerrah bu kez hastane yöneticisine saldırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber