Kılıçdaroğlu: Bu savcı hiçbir delili görmüyor

17 Aralık soruşturmasında verilen takipsizlik kararına tepki gösteren CHP Lideri Kılıçdaroğlu ''247 milyar liralık bir yolsuzluk var. Bu savcı hiçbir delili görmüyor'' dedi.

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 21 Ekim 2014 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kılıçdaroğlu: Bu savcı hiçbir delili görmüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

''Bütün yurttaşlarıma sesleniyorum. Türkiye'ye bir sözümüz var Türkiye mağdurların acı içinde adalet beklediği bir Türkiye olmayacaktır. Türkiye canilerin elini kolunu salladığı bir ülke olmayacak. Türkiye adalet bekleyen yurttaşların sokaklarda özgürce gezdiği bir Türkiye olacaktır.

15 gün önce 25 Aralık için bir takipsizlik kararı verildi. 17 Aralık için de takipsizlik kararı verildi. Kararın arkasında Adalet ve Kalkınma Partisi'nin olduğunu, kararın savunucusunun onlar olduğunu bilmek zorundayız. 247 milyar liralık bir yolsuzluk var. Bu savcı hiçbir delili görmüyor.

Ona savcı diyoruz gerçek adı Rıza Sarraf'ın avukatı. Sarraf kendine avukat değil bir savcı bulmuş. Neyi kapatırsanız kapatın bu dosyalar kapatılamaz. Bu dosyaların hesabını gün gelecek vereceksiniz. Bazı suçların zamanaşımı yoktur. Savcı bir parantez açtı o parantez gün gelecek kapanacaktır. Bizim tarihimizde hırsızlığın yeri yoktur.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber