Havalar nasıl olacak?-Haritalı

Sıcaklık kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Ekim 2014 08:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Havalar nasıl olacak?-Haritalı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre: Bütün bölgelerimiz az bulutlu ve açık, güneybatı kesimler ile zamanla ülke geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Muğla ve Antalya'nın kıyı kesimlerinin, akşam ve gece saatlerinde Antalya, Muğla ve İzmir il geneli ile Balıkesir ve Aydın'ın kıyıları, Çanakkale ve Isparta'nın güneyi, Burdur'un doğu ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-60 km/s), Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor.UYARILARKUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-60 km/s), Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber