Kuvvetli yağış uyarısı / Haritalı

Sıcaklıklar Kuzeybatı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Ekim 2014 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kuvvetli yağış uyarısı / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz, Adana, Osmaniye, Nevşehir ve Yozgat çevreleri ile Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Akdeniz kıyıları, Isparta, Aydın, Muğla çevreleri ile Burdur'un güney ve doğu kesimlerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer aşırı olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeybatı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batı kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Batı Akdeniz kıyıları, Isparta, Aydın, Muğla çevreleri ile Burdur'un güney ve doğu kesimlerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer aşırı olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber