TCDD Genel Müdürü görevden alınacak mı?

Deniz Haber Ajansı adlı internet sitesi TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'ın yerine başka bir ismin getirileceğini iddia etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Ekim 2014 00:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
TCDD Genel Müdürü görevden alınacak mı?

Deniz Haber Ajansı, dün yayımladığı haberde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın, 2003 yılından beri aktif olarak TCDD Genel Müdürlüğü görevinde bulunan Süleyman Karaman'ı görevden alarak yerine belirlediği 3 isimden birini tercih ederek atamayı yapacağını iddia etti. Site yayımladığı haberde, TCDD Genel Müdürlüğü'ne atanması beklenen isimler arasında Bakan Elvan'ın Danışmanlığı görevini yürütürken, Karayolları Genel Müdür Yardımcılığı ve TCDD Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Adnan Köklükaya, TCDD Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İsa Apaydın ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Demiryolu Düzenleme Genel Müdürü Erol Çıtak'ın isminin geçtiğini belirtti.

Ancak, son.tv haber sitesi akşam saatlerinde yayımladığı haberde, iddiaları yalanladı. Son.tv sitesi, Ulaştırma Bakanlığı yetkililerinden aldığını belirttiği bilgiye göre haberin tamamen asılsız ve kurmaca olduğunu vurguladı.

Süleyman Karaman'ın ismi, memurlar.net'in Cuma günü yayımladığı, 2015 seçimlerinde aday olmayı düşünen bürokratlar listesinde geçiyor. Tıklaynıız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber