Maliye çalışanlarının kartları Metro ve Ankaray'da da geçecek

Büro Memur-Sen heyetiyle görüşen EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu, maliye çalışanlarının kullandığı kamu kartının Metro ve Ankaray'larda geçmesi için gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Ekim 2014 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Maliye çalışanlarının kartları Metro ve Ankaray'da da geçecek

EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu'yla Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı çalışanları ile Emniyet Genel Müdürlüğünde görev yapan sivil memurların tüm toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanamaması konusunu görüşen Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan, "Büro Memur-Sen olarak, emniyette görev yapan sivil memurların, tıpkı polis ve bekçiler gibi toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmasını istiyoruz. Öte yandan, Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı çalışanlarına verilen ve sadece EGO otobüslerinde geçerli olan kamu kartının kapsamının genişletilip Metro ve Ankaray'larda da geçerli olması için bir an önce gerekli çalışmalar başlatılmalıdır" diye konuştu.

MÜJDELİ HABER GECİKMEDEN GELDİ

Yaklaşık bir saat süren görüşmenin sonunda konuşan EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu ise, Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığında çalışan kamu görevlilerinin kullandığı kamu kartının Metro ve Ankaray'larda geçmesi için gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber