'Tüm imkanları seferber edin'

Erdoğan'ın, mahsur durumdaki işçilerin kurtarılabilmesi için tüm imkanların seferber edilmesi talimatını verdiği öğrenildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2014 22:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Tüm imkanları seferber edin'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında yaşanan olayla ilgili bölgedeki bakanlardan bilgi aldığı, mahsur durumdaki işçilerin kurtarılabilmesi için tüm imkanların seferber edilmesi talimatını verdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklardan elde edilen bilgiye göre Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile ayrı ayrı telefonda görüştü.

Olayla ilgili ayrıntı bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, halen mahsur durumdaki işçilerin kurtarılabilmesi için tüm imkanların seferber edilmesi talimatını verdiği öğrenildi.


Erdoğan'dan Karaman valisine talimat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenek'teki maden ocağindaki faciaya ilgili olarak Karaman Valisi Murat Koca ile bir telefon görüşmesi yaparak, konuya ilişkin ayrıntılı bilgi aldı. Erdoğan, Vali Koca'dan mahsur kalan işçilerin kurtarabilmek için tüm imkanların seferber edilmesini istedi.

Maden ocağını su bastı: 20 işçi mahsur

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber