Okul bahçesi çöplüğe döndü!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Yeniceköy ilkokulunun bahçesi çöplüğe döndü. İnşaat atıkları ve evsel çöplerin okul bahçesine dökülmesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü harekete geçirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2014 15:35, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Okul bahçesi çöplüğe döndü!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Yenice köy İlköğretim Okulu bahçesi çöplüğe döndü. İnşaat kalıntıları ve evsel atıkların okul bahçesine atılması, okul yetkililerini harekete geçirdi. Okul yönetiminin şikayeti üzerine ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Aslan, Yenice köy İlköğretim Okuluna giderek incelemelerde bulundu. Aslan, okul bahçesine çöp atanlara tepki göstererek, "Okula inşaat malzemeleri bırakıp gidiyorlar. Kimin olduğu belli değil. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ile de konuştuk. Kepçe göndererek çalışmalarımızı hızlandıracağız. Kaç defa söyledim ve uyardım. Okul bahçesinin önünde bir tane çöp bidonu olmadı. Köyün çöplüğünü okul bahçesine taşımışlar. Bu çocuklarımız hastalansa vebali kimin olacak düşünmüyorlar" diye konuştu.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Yenice köy İlköğretim Okulunda yaşanan sıkıntıyı Şube Müdürü Yusuf Aslan ile konuştuklarını belirterek, "Çocuklarımızın mağduriyetinin farkındayız. Çarşamba günü kepçelerimiz okula girerek gerekli düzenlemeleri yapacaktır. En kısa sürede eğitim yuvası tertemiz olacaktır. Velilerimiz de rahat olsunlar" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber