'Görevden alınan başhekim odasını dağıttı' haberine tezkip

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Temmuz 2006 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

29 Haziran 2006 tarihli www.memurlar.net sitesinde "Görevden alınan başhekim odasını dağıttı" başlıklı haberde Başhekimliğimi yürüttüğüm Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki makam odamı yerle bir ettiğim ve kuruma ait evrakları dağıtarak öylece bırakıp gittiğim iddiaları tamamen asılsız ve gerçek dışıdır.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini derece ile bitirip uzmanlığımı İstanbul'da aldım. Eskişehir hayranı olmam sebebiyle kendi öz memleketime hizmet etmek amacıyla ve sıkıntılarını çok iyi bildiğim için burada çalışmaya karar verdim. Atandığım Eskişehir SSK Doğumevi Hastanesi şehrin 10 km dışında olması sebebiyle hastalar çok sıkıntı yaşamakta idi. Atıl durumda olan TCDD Hastanemizi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne dönüştürmek için çabaladım, bunun sonucu olarak hormon cihazı, idrar analizörü ve Yeni Doğan Bakım üniteleri olan Eskişehir 'e modern bir çocuk hastanesi kazandırdık. Personelimizin gayretleri ve özverisi ile döner sermayemizle 2 yataklı içerisinde tv, buzdolabı, telefon ve annenin bebekle kalabileceği Eskişehir ilinde ilk olan Anne refakatçi yataklı hastaneden çok çocuk yatak odası gibi tefriş edilmiş modern hastanemizin genç başhekimi olarak yerel ve ulusal bir çok yayın organında takdir edilen haberlere yer verilmiştir. Yaptığım hizmetler Eskişehir halkı için yapılmıştır. Görev sürem boyunca elimden geldiği kadar Eskişehirli hemşerilerimize en iyi biçimde hizmet vermeye çalıştım.

Gerçeği yansıtmayan 29 Haziran tarihli haberde iddia edilen yazılar ve yayınlananlar fotoğraflar beni fazlaca üzdü. Bir doktora yakışır şekilde yeni atanan Başhekim meslektaşıma sıkıntı yaratmaması için düzenli olarak ve temiz bir şekilde bıraktım. Asılsız isnatlar ve muallak ifadelerle kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesi için bu cevap ve düzeltme metnini yazma zorunluluğa doğmuştur.

Kamuoyunun bilgilerine saygı ile sunarım.

Opr. Dr. Gültekin GÜNEY
Zübeyde Hanım Kadın Doğum ve Çocuk Hast. Hastanesi Eski Başhekimi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber