Zabıta memuru ve eşinin şüpheli ölümü

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bir evde çıkan yangın sonrası cesetleri bulunan zabıta memuru Osman Çiçek (45) ile hastanede temizlik görevlisi olarak çalışan eşi Zöhre'nin (42) kafalarından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 23 Kasım 2014 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zabıta memuru ve eşinin şüpheli ölümü

Neşet KARADAĞ

Kocaşerif Mahallesi Hakimbaba Çıkmazı 26 numara oturan Osman ve Zöhre Çiçek çiftinin evlerinde dün (cumartesi) akşam saatlerinde yangın çıktı. Evin yandığını gören komşuların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Evden Çiçek çiftinin yanmış cesetleri çıkarıldı. Elektrik çarpmasıyla birlikte yanarak öldükleri sanılan çiftin cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burada yapılan ilk tespitlere göre çiftin kafalarından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Talihsiz çifti öldürdükten sonra yangın süsü verdiği belirtilen zanlı ya da zanlılar aranıyor.

"DİLEK DİLEDİLER HERHALDE BİRLİKTE ÖLMEYE"

Birecik dışında yaşayan biri kız diğeri erkek 2 çocuk sahibi olan Çiçek çiftinin cenazelerini teslim almaya Osman Çiçek'in ağabeyi Sıtkı Çiçek ile halası Sıdıka Demir geldi. Acılı hala, "Dilek dilediler herhalde birlikte ölmeye, gömülmeye. Osman'ım hep gülerdi, ağlamayı sevmezdi, ağlayanı da" diyerek ağladı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Çiçek çiftinin cenazesi Birecik'e götürülüp gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber