03.04.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar

Haber Giriş : 15 Nisan 2003 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

03.04.2003 tarihinde üst düzey kadrolara yapılan atamalar

Dış Ticaret Müsteşarlığı Dış Ticarette Standardizasyon Genel Müdürlüğüne, Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Hayrettin CEVHER atandı.

Dış Ticaret Müsteşarlığı Dış Ticarette Standardizasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı'na aynı yer Daire Başkanı Behzat ERTEN atandı.

Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı Daire Başkanlığına Dr.Zafer MUSTAFAOĞLU atandı.

MSB Nitroselüloz Sanayii ve Ticaret A.Ş. (NİTROSAN) Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin KAPLAN başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

MSB Elmadağ Roket Sanayii ve Ticaret A.Ş. (ELROKSAN) Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr.İsrafil KAYABAL başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

MSB Elmadağ Barut Sanayii ve Ticaret A.Ş. (BARUTSAN) Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOSUN başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

MSB Kapsül ve Av Fişek Sanayii ve Ticaret A.Ş. (KAPSÜLSAN) Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet SARI başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Dışişleri Bakanlığında, 1 - Açık bulunan l inci derece kadrolu Teftiş Kurulu Başkanlığına, Teftiş Kurulu Üyesi, Büyükelçi Ömer Erşan AKBEL'in,
2 - Açık bulunan l inci derece kadrolu Teftiş Kurulu Üyeliklerine,
- Bakanlık Müşaviri, Büyükelçi Nazif Murat ERSAVCI'nın,
- Bakanlık Müşaviri, Büyükelçi Nazım DUMLU'nun,
- Bakanlık Müşaviri, Büyükelçi Veka İNAL'ın,
3 - Açık bulunan l inci derece kadrolu Bakanlık Müşavirliklerine,
- Büyükelçi Hatay SAVAŞÇI'nın,
- Büyükelçi Yalçın ORAL'ın,
- Büyükelçi Sabir Günaltay ŞİBAY'ın,
- Büyükelçi Erhan ÖĞÜT'ün,
- Büyükelçi Aydın İDİL'in,
- Büyükelçi Osman Mengü BÜYÜKDAVRAS'ın,
- Büyükelçi Selim Sermet ATACANLI'nın,
atandı.

Maliye Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Metin KÜÇÜKYAĞLIOĞLU başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı I.Hukuk Müşavirliği görevini yürütmek üzere Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr.Veysel BAŞPINAR görevlendirildi.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Mardin Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne, Mehmet ŞAHKULUBEY atandı.

Ulaştırma Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Orhan YILDIRIM, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Ulaştırma Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdür Yardımcılığına aynı yer İnşaat Dairesi Başkanı Erol İNAL atandı.

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Sivas İl Müdürlüğüne, Özkan KAYACAN; Eskişehir İl Müdürlüğüne, Mevlüt GÜMÜŞ atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Osman BİLDACI başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin YILDIRIM başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber