5 günlük haritalı hava tahmini

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Aralık 2014 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 günlük haritalı hava tahmini

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Aksaray,Çorum, Amasya, G.Antep ve Kilis çevlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Ege kıyılarında gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görülecek yağışların Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli'nin batı ilçeleri ve Gökceada çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artarak, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve doğu, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli'nin batı ilçeleri ve Gökceada çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber