SHÇEK'te kalan çocuklardan, memur alınacak

Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında İstihdam Hakkından Yararlanacak Adayların Dikkatine!

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 05 Aralık 2014 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
SHÇEK'te kalan çocuklardan, memur alınacak

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında sosyal hizmet modellerinden yararlananlardan istihdam hakkını haiz olanların atanabilmesi için Başkanlığımızca yerleştirme yapılacaktır.

Yapılacak yerleştirme işlemlerine ilişkin Tercih Kılavuzu adayların inceleyebilmeleri amacıyla 08/12/2014 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı www.dpb.gov.tr adresinde ve e-Devlet kapısı www.turkiye.gov.tr adresinde yayımlanacaktır.

Adaylar yerleştirme için tercih işlemlerini ise 10-22 Aralık 2014 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden yapabileceklerdir.

Adayların söz konusu yerleştirme işlemleri için aşağıdaki hususlara özellikle dikkat etmeleri gerekmektedir;

1) Yerleştirme işlemi Devlet Personel Başkanlığınca yapılacak olup, adayların yerleştirme tercihleri www.turkiye.gov.tr adresinden alınacaktır.

2) Yerleştirme işlemine yalnızca Devlet Personel Başkanlığına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca 2828 sayılı Kanun kapsamında hak sahibi olarak bildirimi yapılan kişiler katılabileceklerdir.

3) Bu nedenle adayların e-Devlet kapısı şifrelerinin bulunması gerekmektedir. e-Devlet şifresi bulunmayan adayların tercihte bulunabilmeleri mümkün değildir.

4) Şifresi bulunmayan adayların bir an önce PTT şubelerinden şifrelerini almaları gerekmektedir.

5) Tercih işlemleri 22 Aralık 2014 Pazartesi günü saat 23:59'da sona erecektir.

6) Kadro ve pozisyonlar için talep edilen şartları taşımayan adaylar yerleştirilseler dahi atanamazlar. Bu itibarla adayların tercihte bulunacakları kadro veya pozisyonları belirlemeden önce kadro ve pozisyonların karşısında yer alan şartları incelemeleri ve kılavuzda yer alan açıklamaları dikkatlice okumaları gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber