PTT'den yılbaşı kampanyası

Yılbaşından önceki 5 gün içinde postaya verilecek yurt içi kargo ve APS kurye gönderim ücretlerinde yüzde 10 indirim kampanyası uygulanacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2014 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
PTT'den yılbaşı kampanyası

PTT AŞ, 27-31 Aralık tarihlerinde postaya verilecek yurt içi kargo ve APS kurye gönderim ücretlerinde yüzde 10 indirim kampanyası uygulayacak.

PTT AŞ'den yapılan açıklamada, vatandaşların yurt içi kargo ve APS kurye gönderimlerinde dikkat etmesi gereken hususlara yer verildi.

Açıklamada, gönderici ve alıcı adreslerinin tam, doğru ve okunaklı yazılmasının, tebrik kartı zarflarının ağızlarının kapatılmamasının, postayla gönderilecek hediyelik eşyaların taşıma sırasında hasar görmemesi için iyi ambalajlanmasının hizmetlerin daha sağlıklı yürütülmesine yardımcı olacağı bildirildi.

Açıklamaya göre PTT AŞ, 27-31 Aralık tarihlerinde postaya verilecek yurt içi kargo ve APS kurye gönderim ücretlerinde yüzde 10 indirim kampanyası uygulayacak.

PTT tarafından yılbaşına özel tebrik kartı kampanyası da düzenlendi. Bu amaçla bastırılan 1 milyon tebrik kartı, PTT merkezleri, üniversiteler, alışveriş merkezlerinde kurulan stantlarda vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber