Mahir Ünal: Ben olsam Yüce Divan'a giderim

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, 4 eski bakanla ilgili Soruşturma Komisyonu kararının ertelenmesine yönelik eleştirilere yanıt verdi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Aralık 2014 07:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mahir Ünal: Ben olsam Yüce Divan'a giderim

Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın komisyon çalışmalarına müdahalesi olmadığını savunan Ünal, "Siyasi suikaste izin vermeyiz" dedi. Ünal, ısrarlı sorular üzerine "Ben olsam Yüce Divan'a giderim derdim" yorumunu yaptı. Önceki gün bazı TV kanallarında, ardından bazı basın mensuplarına "Yolsuzluk Komisyonu süreciyle" ilgili değerlendirmelerde bulunan Ünal, şunları söyledi:

YOLSUZLUK KILIFIYLA DARBE

"Birilerinin yolsuzluk kılıfı altında hükümete yönelik darbesine izin vermeyiz. Neden adalete teslim olmadınız diye itham ediliyorlar? Kolluğu, savcısı, hakimi paralel olan bir yapıya teslim olamazsınız. Siyasi anlamda da adalet tecelli etsin diye amacı olmayan, sizinle ilgili karar verilmeden sizi yolsuz ilan eden bir yapının ve siyasetin olduğu yerde eğer gerçek anlamda bir aklama ortaya çıkmayacaksa, sizin meydan okumanızın da bir anlamı kalmıyor. Tabi ki 'Gitmek istiyorum' dersiniz ama öncelikle bütün bu süreçlerin güven veren bir adalet sistemi içinde olması şartıyla."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber