Pompalı tüfekle fatura tahsilat bürosunu bastı

Turgutlu'da, borcu nedeniyle evinin elektriği kesilen kişi, borcun bir miktarını ödeme talebinin kabul edilmemesi üzerine pompalı tüfekle geldiği tahsilat bürosunda elektriğinin açılmasını istedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2014 20:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Pompalı tüfekle fatura tahsilat bürosunu bastı

Turgutlu ilçesinde, borcu nedeniyle evinin elektriği kesilen kişi, borcunun bir miktarını ödeme karşılığında elektriğin açılması talebinin kabul edilmemesi üzerine pompalı tüfekle tahsilat bürosunu bastı.

Alınan bilgiye göre, Altay Mahallesi Akgün Sokak'taki Gediz AŞ tahsilat bürosuna gelen A.B. (39) borcundan dolayı elektriğinin kesik olduğunu söyleyerek, borcunun bir kısmını yatırması karşılığında elektriğinin açılmasını istedi.

Görevlilerin borcun tamamı yatırılmadan hizmet verilemeyeceğini belirtmesi üzerine ayrılan A.B. bir süre sonra elinde pompalı tüfek ve bıçakla binaya girdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler A.B'yi etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan A.B. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

A.B'nin, yaklaşık bin 200 lira elektrik borcu olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber