Halit Akçatepe öldü mü?

Sosyal medyada Halit Akçatepe'nin öldüğü belirtiliyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Aralık 2014 10:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Halit Akçatepe öldü mü?

Sosyal medyadaki haberlerde, felç geçiren usta oyuncu Halit Akçatepe'nin öldüğü belirtiliyor. Akçatepe'yle ilgili en son açıklama 25 Aralık'ta sabah satlerinde bir açıklama yapılmıştı. Bu haber şu şekilde: Halit Akçatepe'nin damadı ressam Şinasi Bozatlı, RenArt Galeri'de sergi açtı ve açılış davetine eşi Ebru Akçatepe'yle birlikte ev sahipliği yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ebru Akçatepe, "Eşim sergi açtı, fakat babam Halit Akçatepe'nin durumu nedeniyle çok buruk geçiyor" dedi ve Halit Akçatepe'nin sağlık durumu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Babam 6 gündür rahatsız. Fizik tedaviye başlandı. Doktorlar çok umutlu. Geçen yılın eylül ayında bir felç daha geçirmişti, onu atlattı. Babam güçlüdür, umuyoruz ki bunu da atlatır. Dualarımız babam için."

HALİT AKÇATEPE'NİN DOKTORU NE DEMİŞTİ!

Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Serdar Kahraman, Halit Akçetepe'nin sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, sanatçının bir hafta önce vücudunun sağ tarafında kuvvetsizlik ve konuşma problemi nedeniyle kendisine ulaştığını söyledi. Kahraman, Halit Akçatepe'yi muayenesinin ardından hastaneye yatırdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Hastamızın beyninde damar tıkanıklığına bağlı olarak giderek belirginleşen bir tablo şeklinde, vücudunun sağ tarafında kısmı felç ve konuşma bozukluğu oluştu. Akçatepe'nin hastaneye yatırıldığı günden itibaren tedavisi başlatıldı. Şu anda durumu stabil hale geldi. Bu basamaktan sonra fizyoterapi basamağına geçilmesi planlanıyor."

Halit Akçatepe, Eylül ayında da yoğun bakıma kaldırılmıştı.

HALİT AKÇATEPE KİMDİR

1 Ocak 1938 ünye doğumlu olan Halit Akçatepe, ilk kez bir sinema filminde rol aldığında 5 yaşındaydı. Saint Benoit Fransız Lisesi mezunu olan Akçatepe, Tarık Akan, Filiz Akın, Metin Akpınar, Zeki Alasya, Münir Özkul ve Kemal Sunal'la birlikte kamera karşısına geçtiği "Tatlı Dillim" filmiyle şöhreti yakaladı.

Yeşilçam'da sayısız filmde rol alan Halit Akçatepe, 1975 yılında rol aldığı "Hababam Sınıfı" filmindeki Güdük Necmi tiplemesiyle Türk sinemasına adını yazdırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber