Kar, spor salonunun çatısını çökertti

Kastamonu'da, Mustafa Kaya Anadolu Lisesi'ne ait spor salonunun çatısı, saat 11.00 sıralarında yoğun kar nedeniyle tamamen çöktü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 31 Aralık 2014 14:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kar, spor salonunun çatısını çökertti

Çatıda biriken 40 santime yakın kar, çatı ile birlikte salonun içine çöktü. Okulların bugün kar nedeniyle tatil edilmesi sonucu salonda kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. Salonun dışında park halindeki minibüs ve otomobilde ise hafif hasar oluştu.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, dün basketbol turnuvasının yapıldığı spor salonunda inceleme yaptı. Okul yöneticilerinden bilgi alan Başkan Babaş, "En büyük avantajımız okulların kar nedeniyle kapalı olması. Can kaybı olmadı bu yüzden. Salonun yeniden yapılması lazım" dedi.

781 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

KASTAMONU'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 781 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kent merkezinde kar kalınlığı 30 santime ulaştı. Kar yağışı nedeniyle gece bazı mahallelerde elektrik ve su kesintileri yaşandı. Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan halı sahanın branda ile kaplı çatısı kar nedeniyle çöktü. Eğitime bugün ara verilen kentte kar nedeniyle toplam 781 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdare ekipleri yolları ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kar şehirlerarası yollarda da etkili olurken, ulaşım sağlanıyor.

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber