Bel ve boyun fıtıklarına, terapiyle şifa

Sağlıklı Yaşam Doğal Terapi Merkezi Kurucusu Bünyamin Yılmaz, Kilislilere ağrısız sızısız bir şekilde bel ve boyun fıtık ağrılarından kurtardığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2015 16:57, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57
Bel ve boyun fıtıklarına, terapiyle şifa

Kilis'te masörlük eğitimini tamamlayarak adeta hafif elleriyle ve doğru teşhisiyle el ve boyun fıtıklarında kesin çözüm sunan Sağlıklı Yaşam Doğal Terapi Merkezi Kurucusu Bünyamin Yılmaz, 9 aydan itibaren Ahmet Rasim Caddesi üzerinde faaliyet gösteren masaj salonu açtığını belirterek, "Kendisine müracaat eden hastaları elleriyle ve doğal yöntemlerle tedavi ediyorum. Kilis dışında Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Adana ile çevre il ve ilçelerden hastalar geliyor. Allahın izniyle ağrı ve sızılardan kurtulduklarını beyan ediyorlar" dedi.

Yılmaz, şifanın Allah'tan olduğunu ifade ederek, "Bizler burada doğru teşhis ve terapiyle ağrılarından ve sızılardan kurtarmaya çalışıyoruz. Genel olarak gelen hastalarımız bel ve boyun fıtıklarında migren sinüzit ağrılarında adeta şifa dağıtan ellerimle terapi uygulamaktayım.

Özellikle bayan hastalarımız için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açtığı kursları bitirerek masözlük eğitimi alan Leyla Korkut arkadaşımız bayan hastalar için hizmet vermektedir. Yapılan masaj terapinin hiçbir riskinin yoktur. Doğru yapıldığı taktirde kalıcı çözümler oluşturtuyor. Bunu sayesinde bir çok rahatsızlıklara faydalıdır" dedi.

MEHMET ALİ DAĞ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber