Başarılı öğrenciler '5 yıldızlı tatil' yapacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, "Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek Projesi" ile ortaokul ve lise birincileri ile ailelerine 3 gün 5 yıldızlı otelde her şey tatil hediye edecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2015 20:27, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Başarılı öğrenciler '5 yıldızlı tatil' yapacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) ve Alanya Turistik İşletmeciler Birliği (ALTİD) işbirliğinde kentteki tüm ortaokul ve liselerin okul birincileri ödül olarak 5 yıldızlı otele tatile gönderilecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek Projesi", Antalya'nın 19 ilçesindeki tüm ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayacak.

Yarıyıl tatilinde Antalya'daki 446 ortaokul ve 176 lisenin birincileri, aileleri ile AKTOB ve ALTİD'e bağlı 5 yıldızlı otellerde 3 gün her şey dahil tatil yapacak.

Projede okul birincileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullarda 8, liselerde 12. sınıflardaki öğrencilerin yıl sonu ağırlıklı ortalamaları hesaplanarak belirlenecek. Okul birincileri, başarılarında en büyük payı olan aileleri ile tatil ile ödüllendirilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber