16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü iki askeri ezdi

ADANA'da 16 yaşındaki S.D., babasından gizli aldığı otomobille hız yapınca kaldırımda yürüyen 2 askere çarpıp ağır yaraladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Ocak 2015 18:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü iki askeri ezdi

Lise öğrencisi S.D., babası Mithat D.'ye ait 01 DFR 71 plakalı otomobili evin önünden alıp, arkadaşları ile gezmeye çıktı. Bir süre sonra aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Mithat Özsan Bulvarı'nda kontrolden çıkan otomobil, kaldırımda yürüyen 6'ncı Mekanize Tümen Komutanlığı'nda vatani görevini yapan ve izinli olarak çarşıya çıkan askerler 20 yaşındaki Kadir Yılmaz ile 20 yaşındaki Abdulkadir Atay'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, kaldırım üzerindeki ağaçları da devirdi. Askerler otomobilin altında kalırken hafif şekilde yaralanan sürücü S.D. ile arkadaşlar kaçmak istedi ancak çevreden gelen vatandaşlar tarafından yakalandı.

Otomobilin altında sıkışan Yılmaz ile Atay, çağrılan Büyükşehir Belediyesi Cankur ekiplerince çıkartıldı. Hayati tehlikesi bulunan yaralılar, ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. S.D. ise gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber