Baba kız aynı üniversitede okuyor

Altı çocuk babası 54 yaşındaki Ahmet Bingöl, yıllar sonra içinde ukde kalan eğitim hayalini gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2015 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Baba kız aynı üniversitede okuyor

Ünlü bir restoran zincirinin sahibi ve 6 çocuk babası 54 yaşındaki Ahmet Bingöl, yıllar sonra çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Hayat şartlarından dolayı Şanlıurfa'da ortaokulu bırakıp İstanbul'a çalışmaya gelen Bingöl'ün içinde, eğitim hep ukde olarak kaldı. Okumayı kafasına koyan Bingöl, yıllar sonra ortaokul ve liseyi dışarıdan bitirdi. Ardından üniversite sınavına girerek özel bir üniversitenin İç Mimarlık Bölümü'ne kaydoldu. Üstelik dört yıl boyunca dersleri takip eden ve bu yıl mezun olmaya hazırlanan Bingöl, küçük kızı Zeliha ile de okul arkadaşı. Zeliha Bingöl de, aynı üniversitede ikinci sınıf öğrencisi.

Zeliha Bingöl de babasıyla birlikte okumaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "O bana okulda da iyi bir arkadaş oldu. Babamla gurur duyuyorum" dedi.

"BENİ HOCA ZANNEDİYORLAR"

50 yaşında üniversiteye başlayan Bingöl, ilk başlarda biraz zorlandığını dile getirerek şunları söyledi: "Okula ilk gittiğim günlerde beni hoca zannedenler oluyordu. Hatta bir gün biri 'Müfettiş misiniz' diye sordu. 'Öğrenciyim' deyince herkes şaşırıyor. Ama ben gençlerle olmaktan çok mutluyum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber