Bir asker intiharı daha!

Kocaeli'nin derince İlçesi'nde bulunan Kara Kuvvetleri Komutanlığı 1. Ulaştırma Terminal Birlik Komutanlığı'nda vatani görevini yapmakta olan 21 yaşındaki Mehmet Akif Adıyaman adlı er, birliğinde silahını çenesine dayayarak indtihar etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ocak 2015 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bir asker intiharı daha!

Olay önceki gece saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Derince limanı yanındaki Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı 1'inci Ulaştırma Terminal Birlik Komutanlığı'nda vatani görevini yapmakta olan ve Kayserili olduğu belirlenen 21 yaşındaki Mehmet Akif Adıyaman silahını çenesinin altına dayadıktan sonra tetiği çekerek intihar etti. Olay üzerine hemen 112'dn ambulans istendi. Ağır yaralı halde Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan Mehmlet Akif Adıyaman kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcılığı ve askeri yetkililerin yaptığı soruşturmanın ardından, Mehmet Akif Adıyaman'ın cenazesi memleketi Kayseri'ye gönderildi.

AŞK İÇİN Mİ İNTİHAR ETTİ?

Adıyaman'ın sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında "Madem ki yokluğumla daha mutlusun, o halde yokluk, benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun" mesajını yazdığı dikkati çekti.

Akif Adıyaman'ın cenazesi ailesi tarafından memleketi Kayseri'de toprağa verileceği ifade edilirken, gencin sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta son paylaştığı mesaj ise dikkat çekti. Saat itibariyle dün atılan mesajda "Mademki yokluğumla daha mutlusun, O halde yokluk, benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun" ifadelerinin yer alması dikkat çekti.

KOCAELİ - KAYSERİ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber