Polisleri sıraya dizen vekil oğluna bin lira ceza

Dörtyol 1. Asliye Ceza Mahkemesi, Hatay Dörtyol'da 2012'de polis memurlarını teşhis amacıyla sıraya dizdiren Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu ve Ak Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Ömer Uzun'un biner TL para cezası ile cezalandırıldı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 30 Ocak 2015 07:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisleri sıraya dizen vekil oğluna bin lira ceza

Dörtyol 1. Asliye Ceza Mahkemesi, Hatay Dörtyol'da 2012'de polis memurlarını teşhis amacıyla sıraya dizdiren Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu ve Ak Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Ömer Uzun'un biner TL para cezası ile cezalandırılmasına, ancak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

MERİÇ TAFOLAR

Mahkeme, olaya karıştığı iddia edilen polis memurlarından Alper Atilla'ya tehdit ve hakaret suçlarından verdiği 6 ay hapis cezası ile bin 500 TL adli para cezasında hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti. Türkoğlu'nun avukatları, sahte delil üretildiğini, kamera ve video kayıtlarıyla algı operasyonu yaratıldığını ve siyasi linç girişiminde bulunulduğunu ileri sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber