Taksim'de polis noktasına ateş açıldı!

Taksim Meydanı'nda polis noktasına ateş açıldı. Saldırganın silahını bırakarak kaçtığı olayda, ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2015 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Taksim'de polis noktasına ateş açıldı!

Taksim Meydanı'ndaki polis noktasına silahlı bir kadın tarafından açılan ateşte ölen ya da yaralanan olmazken, saldırgan silahını bırakarak yaya olarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre, saat 14.40 civarında Taksim Meydanı'nda polislerin ve araçlarının beklediği noktaya, makineli tüfekle gelen bir kadın, ateş açtı. Saldırıda, ölen ya da yaralanan olmazkenpolis aracı, isabet eden mermiler nedeniyle hasar gördü.

Saldırgan, olayın ardından çantasını ve şalını bırakarak yaya olarak kaçtı. Saldırıda kullanıldığı tahmin edilen makineli tüfek de olay yerine yakın bir sokakta bulundu.

Olay yerinde şüpheli bir paket de bulan polis ekipleri, bölgeyi güvenlik şeridine aldı. Bomba imha uzmanları da buraya gelerek çalışmalarına başladı.

OTOMATİK SİLAHI YERE BIRAKTI

Saldırıyı gerçekleştiren kadın, Tarlabaşı yönüne yaya olarak kaçtı. Saldırgan kaçarken otomatik silahı dolmuş duraklarına yakın bir yerde bıraktı.

Saldırganın kaçarken çanta ve şalı gibi bazı eşyalarını da caddeye düşürdüğü öğrenildi.

Kadın saldırgan kadının yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

ÖLÜ YA DA YARALI YOK

İlk belirlemelere göre; meydandaki saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

"1.60 BOYUNDA, SARI SAÇLI"

Görgü tanıklarının verdiği ilk bilgilere göre; 1,60 boylarındaki kadının sarı saçlı olduğu öğrenildi.

MEYDANDA ŞÜPHELİ PAKET

Öte yandan, Taksim'de paniğe neden olan saldırının ardından olay yerine yakın bir yerde şüpheli paket bulundu. Polis ekipleri, bölgeyi güvenlik şeridine aldı.

Bomba imha uzmanları da olay yerine gelerek çalışmalarına başladı. Ekipler, daha sonra şüpheli paketi fünyeyle patlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber