Oğluna bir 'tokat'a 5 yıllık veto aldı!

Oğluna tokat attığı için eşi ve çocuklarından veto yiyen Ahmet Sayal 5 yıldır evine giremiyor. Sayal, son çare olarak müftülüğe başvurdu

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 01 Şubat 2015 13:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Oğluna bir 'tokat'a 5 yıllık veto aldı!

Samsun'da, 5 yıl önce tartışma sırasında sinirlenip, 20 yaşındaki oğluna bir tokat atan 50 yaşındaki Ahmet Sayal, o günden sonra bir daha evine giremedi. Eşi ve 3 çocuğundan "veto" yiyen Sayal, kendisini affettirmek için çalmadık kapı bırakmadı. Ancak tüm girişimleri sonuçsuz kaldı. Bugüne kadar defalarca Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Başsavcılığı, Şiddet Önleme Merkezi ve Emniyet Müdürlüğü'nün kapısını çalan Sayal, son çare olarak müftülüğe müracaat etti.

'KEŞKE OLMASAYDI'

İl Müftüsü Hayrettin Öztürk'ten kendisini eşiyle barıştırması için yardım isteyen Sayal, "Bir Ramazan günü işten eve iftar yapmak için geldim. Eşim Fatma'ya 'Bana yemek hazırlar mısın?' dedim. O sırada oğlum Ramazan, 'Kalk yemeğini kendin hazırla' dedi. Kendisine bir tokat attım. Eşim de beni evden attı. 5 yıldır eve giremiyorum. Çocuklarım benimle görüşmüyor. Beni affetmeleri için çalmadığım kapı kalmadı" dedi. İl Müftüsü Hayrettin Öztürk ise "2006'da kurulan Aile ve Dini Rehberlik büromuz var. Kavga ya da başka nedenlerden dolayı ayrı olan eşleri ortak bir noktada bir araya getirip, onları barıştırmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber