Sinüzitten çörek otu ile kurtulun

Sinüzitin, sinüslerin iltihaplanması ve şişmesine verilen isim. Üst solunum yolu enfeksiyonları ve alerji de sinüzite yol açar. Uzmanlar sinizüt olan hastalara çörek otu yağı tavsiye ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Şubat 2015 14:35, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57
Sinüzitten çörek otu ile kurtulun

Burundaki tıkanıklık sonucunda sinüslerin boşalması bozularak içlerinde bakteri kalabilir ve bu bakteriyel sinüzite neden olabilir. Eğer başınız ağrıyorsa, kafada basınç hissi yaşıyorsanız, öne eğilmekle artan yüz ağrınız varsa, burnunuz sürekli tıkanıyorsa ve akıyorsa hemen doktorunuza hekiminize başvurun. Geniz akıntısı gerçekten çok kötü durumdur. Dr. Ö mer Coşkun, sinüzit hastalarına ve bu durumlardan şikayetçi olan vatandaşlara çörek otu yağı tavsiye ettiğini kaydederek, "Çörek otu ölümden gayri her derde devadır Hadis-i Şerifi unutulmamalıdır. Çörek otu yağı hem damlatılabilir hem içten dahilen kullanılabilir.

Çörek otu sinüzüte faydalı

Çörek otu sayesinde 1 ayda sinüzitten kurtulabilirsiniz. Ayrıca bol ılık su için. Çünkü sinüslerde günde yaklaşık 2 litre su döner. O bölgeyi temizlemek için suya ihtiyaç vardır. Her iki buruna birer damla damlatılabilir ayrıca bir çay kaşığı içilebilir. 1 aydan sonra sinüsler rahatlar şikayetler azalmaya başlar ve siz daha rahat nefes almaya, ağrılardan kurtulmaya başladığını görebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber