17 yaşındaki Saynur 1 aydır kayıp

"Kızımın hiçbir kötü alışkanlığı yoktu, çok sakin biriydi, bizi asla terk edip gittiğini düşünmüyorum. Kaçması için onu zorlayan başka birilerinin olduğunu düşünüyorum"

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 26 Şubat 2015 20:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
17 yaşındaki Saynur 1 aydır kayıp

İstanbul Pendik'te yaşayan 17 yaşındaki Saynur Karataş'tan 1 aydır haber alınamıyor. Ailesinin ve polisin tüm aramalarına rağmen genç kız bulunamadı. Anne Hülya Karataş, kızı kaybolmadan 10 gün önce başka bir telefon hattı kullandığını öğrendiğini, bu hattın da komşu kızının erkek arkadaşı üzerine alındığını belirterek, "Bu kişi şu an askerde. Kızımın yeni açılmış Facebook hesabında bu kişinin 3 arkadaşı da var. Bu kişilerden birinin çocuk kaçırmaktan sabıkalı olduğunu öğrendim" dedi.

Hülya Karataş, "Kızımın hiçbir kötü alışkanlığı yoktu, çok sakin biriydi, bizi asla terk edip gittiğini düşünmüyorum. Kaçması için onu zorlayan başka birilerinin olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. Kızının 5 aydır komşusunun kızıyla çok yakın olduklarını ifade eden anne Karataş, şöyle konuştu: "Kaybolduğu gün evde arkadaşıyla birlikteydi. Benim bir an önce işe gitmem konusunda ısrar etti. Eve geldiğimde kızım yoktu, mutfaktaki musluk açık kalmıştı. Kışlık montunu bile almadığını fark ettim. Sadece çantasını alıp gitmişti. Kızım kaybolmadan 10 gün önce başka hat kullandığını öğrendim. Bu hat komşumun kızının erkek arkadaşının üzerine alınmış, o hattan arkadaşlarıyla haberleşiyormuş. Bu çocuk şu an askerde ve kızımın yeni açılmış Facebook hesabında askerde olan kişinin 3 arkadaşının da olduğunu ve bu kişilerden birinin çocuk kaçırmadan sabıkalı olduğunu öğrendim. Başka düşmanımız yok, kızımı sadece bu kişilerin kaçırabileceğini düşünüyoruz."

"Kızım yokken karanlık bir boşluktayım" diyen acılı anne, bir an önce Saynur'un bulunmasını, görenlerin yetkililere bilgi vermesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber