WhatsApp Web'in desteği artıyor

Anında mesajlaşma yazılımı WhatsApp'ın web sürümüne yeni tarayıcı desteği geldi. Artık Firefox ve Opera üzerinden de kullanılabilecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 27 Şubat 2015 21:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
WhatsApp Web'in desteği artıyor

Facebook'un satın aldığı WhatsApp web kısa bir süre önce duyuruldu. Bu sayede kullanıcılar anında mesajlaşma yazılımını tarayıcı üzerinden de deneyimlemeye başlamışlardı. Ancak bu özelliği kullanabilmek için mutlaka Chrome tarayıcısına sahip olmak gerekiyordu.

WhatsApp yaptığı açıklama ile bilgisayar üzerinden kullanılan sürümün desteklediği tarayıcılar arasına Firefox ve Opera'nın da katıldığını duyurdu. Artık bu tarayıcılara sahip olanlar da mesajlaşma uygulamasını bilgisayar üzerinden kullanabilecekler.

WhatsApp'ı Firefox ve Opera üzerinden kullanmak için aynen Chrome'da olduğu gibi web.whatsapp.com adresine girip çıkan QR kodunu telefon ile okutmak gerekiyor. Ardından uygulama tarayıcı üzerinden bilgisayar yardımı ile kullanılabilir hale geliyor.

iPhone kullanıcıları şimdilik WhatsApp'ı bilgisayar üzerinden kullanamıyor. WhatsApp daha önce yaptığı açıklamada Apple'ın kısıtlamaları nedeniyle bu özelliği iPhone kullanıcılarına sunamayacaklarını ifade etmişti.

WhatsApp

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber