Deneyimli 500 çevik kuvvet Cizre'ye gönderildi

Türkiye'yi karıştırmak isteyen derin güçlerin hedefindeki Cizre için polis düğmeye bastı. Seçim öncesi kaos planları yapıldığına yönelik istihbarat alan emniyet, toplumsal olaylarda deneyimli 500 çevik kuvvet polisini bölgede görevlendirdi.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 02 Mart 2015 07:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Deneyimli 500 çevik kuvvet Cizre'ye gönderildi

Devrim TOSUNOĞLU

Açılım sürecine rağmen PKK'ya bağlı bir grubun Cizre'de olayları tırmandırması Emniyet Genel Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. İlk olarak terör, istihbarat ve toplumsal eylemler konusunda uzman Emniyet Müdürü Celal Sel'i Şırnak'a İl Emniyet Müdürü olarak atadı. Seçim öncesi derin yapıların Cizre üzerinden provokasyona devam edecekleri bilgisi üzerine polis çok önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

Seçim sonuna kadar kalacaklar

Sokakları savaş alanına çeviren örgütün eylemlerine karşı İstanbul, İzmir ve Ankara Çevik Kuvvetinden 500 polis Cizre'ye gönderiliyor. Toplumsal olaylar konusunda uzman ve eğitimli personel olan İstanbul, Ankara ve İzmir Çevik Kuvvet personeli olaylar öncesi ve sonrası denetimlerini sokaklarda sürdürecek. 500 polis seçim sonuna kadar bölgede güvenliği sağlayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber